studio-medlab-blog-scheel-kijken-om-recht-te-zien

Scheel kijken om scherp te zien

Posted by on / 0 Comments

Ik zit met mijn neus op het beeldscherm. 400% ingezoomd. Misschien krijg ik het voor elkaar om dat rechte lijntje, een heel klein beetje krom te krijgen. Zodat hij nog steeds recht lijkt, maar op een natuurlijke manier.

Zoom uit, shit te veel. Zoom in, verander. Zoom uit, aahhhh te weinig. Zoom in, hoe ver stond hij eerst? Oja, veertig graden. De laatste was tien. Ok, vijfentwintig graden gaat het helemaal worden! Zoom uit, ja ik zie het!

Precies zoals ik bedoelde! Maar vind ik het wel wat? ahhh ik weet niet wat ik vind.

Jawel natuurlijk! Organisch design wordt het helemaal! Niks in de natuur is recht. Wacht maar, over tien jaar doet iedereen niks anders. Thomas Meddens, bedenker van de vijfentwintig graden organische curve! Grondlegger van de Neo-organische design stroming!

Oh man, ik moet nog minimaal twaalf bladzijdes ontwerpen. Zestien als ik de teksten niet op de bladzijdes krijg. Niemand kijkt naar dat streepje van 2 centimeter in een brochure van vierentwintig pagina’s. En als ze hem opmerken, dan zeggen ze toch alleen maar dat hij krom is.

Werk nou maar door. Anders is het weer twaalf uur, net als gister…

Ach ja, wel even wereld beroemd geweest.

Bewaren

Bewaren

Bewaren