blog2

Terug komen in de zone

Posted by on / 0 Comments

Kom op man! Je doet het al meer dan twaalf jaar! Wees creatief! Mensen betalen je hiervoor. Drie uur van je tijd is meer waard dan de gemiddelde stofzuiger. Pak het aan!

Oeh! een nieuw mailtje. Even kijken wie het is. Ow, alleen een CCtje. Hee bericht op facebook! Misschien is het wel die leuke chick. Zou ze eindelijk met me willen afspreken. Ahh, alleen een melding van iemand die jarig is. Waarom staat diegene in mijn lijst. Nog nooit gesproken. Even kijken wat de rest doet. Scrollen, scrollen, scrollen….

Kom op! Aan het werk! Creatief zijn! Daar word je voor betaald.  Begin nou gewoon. Met niks doen creëer je niks. Transpiratie is creatie. Creatie is inspiratie. Inspiratie is transpiratie. Hup, zet een lijn, kies een kleur. Maak een schets van de lay-out. Vouw een formaat. Doe iets… Transpiratie is creatie. Creatie is inspiratie. Inspiratie is transpiratie.

Trek een tekst vlak. Goed zo! Copy paste Lorem Ipsum. Nice! Wat een lelijk standaard font heeft Adobe. Ik zou die ene dunne sans-serif van laatst doen. Oja vet! Iets meer spacing houd het luchtig. Tekst is om te lezen niet om te janken. Nice! Pik zwart is kut. Hou het subtiel. Nee niet te veel. Houd het contrast, geen softe bende. Ik wil geen bril kopen om dit te kunnen lezen. Maar ik moet ook niet blind worden ervan. Jah zo! Variaties, maak variaties. Header, check! Sub header, check! Quotes voor onderbreking. Oeh, zet die op een plek waar niemand het verwacht. Dan laten we dat terug komen. Shop die foto uit zodat hij gaat zweven in het design naast de tekst…

Hee! een Appje van die chick! Niet meteen kijken lul! Straks denkt ze nog dat je wanhopig bent. Wacht drie minuutjes. Pffff, even kijken wat er op Facebook is dan maar.

Kak…